Ny Viaplay-app på Xbox One

Vår nye og forbedrede Xbox One-app er tilgjengelig for nedlasting nå! Vår tidligere app vil bli stengt ned i løpet av sommeren, så for å fortsette å se innhold må du laste ned Viaplay-appen som er merket med [new] fra Store i din Xbox. Om du ikke finner den nye appen via «sök» kan du finne den ved å gå til «New apps» istedet.

Dra nytte av de nyeste funksjonene med en gang og last ned appen i dag. Etter det så kan du slette den gamle applikasjonen.

1. Gå til Store på din Xbox One.
  2. Finn Viaplay-appen som er markert med [new].
  3. Last ned appen og begynn å se.

Slik fjerner du den gamle appen:

1. Trykk på Star-knappen på kontrollen. Nr 1 på bildet nedenfor.
  2. Gå til «Mine spill og apper».
  3. Scroll til Viaplay-appen.
  4. Trykk på «menu-knappen». Nr 2 på bildet nedenfor.
  5. Velg alternativet «Avinstaller». Ferdig!