Nye og kommende serier

Vårt innhold av serier og filmer oppdateres kontinuerlig og vi forsøker alltid å vise det meste av det beste på seriefronten. For å holde deg oppdatert på hva som kommer kan det være en god idé å følge oss på sosiale medier – Facebook, Twitter og Instagram.

Sørg også for å abonnere på vårt nyhetsbrev der du får opplysninger om nyutgivelser og annen matnyttig informasjon! Om du ikke allerede abonnerer på nyhetsbrevet kan du begynne nå med én gang ved å logge inn på vår hjemmeside og finne «Kontooversikt». Klikk på «Min profil» og rull ned til bunnen av siden.

Med disse knepene har du alltid oversikt over nye lanseringer og kan fylle kalenderen med premieredatoer!