Om Viaplays brukerkonto

Når du vil leie en film du har lyst å se, eller er interessert i å bestille en av våre Pay Per View-kamper må du opprette en konto hos oss. Dette gjelder også i de tilfellene hvor vi tilbyr gratis visning av kamper.

Med din brukerkonto kan du logge deg inn på den plattformen du ønsker å bruke til avspilling av filmen eller sendingen. Ved å klikke her får du en god oversikt over hvilke enheter vi støtter.

Å registrere seg hos oss er helt kostnadsfritt. Om du i fermtiden skulle ønske å bestille noen av våre pakker, kan du bruke den tomme kontoen til dette ved å logge inn med din epostadresse og passord via en PC eller Mac.

For å opprette en brukerkonto uten å betale for en pakke – klikk her.
For å bestille noen av våre pakker (løpende abonnement, avslutt når du vil) – klikk her.