Oppdater iOS-versjonen på din iPad/iPhone

For å få tilgang til de siste oppdateringer av Viaplay-appen anbefaler vi at du har den siste iOS-versjonen installert.

Viaplay-appen vedlikeholdes ikke lenger på enheter med iOS -versjon 10 eller eldre. Har du iOS 8.0 – 10.0 så kan du fortsatt bruke Viaplay, men vi kommer ikke til å sende noen nye oppdateringer av appen til dette.

For å ta del av de aller seneste funksjonene av Viaplay-appen, anbefaler vi at du har oppdatert din enhet til iOS 13.

Du kan oppdatere din iPhone eller iPad til den siste versjonen av iOS trådløst eller med iTunes. Følg disse stegene.