Paradise Hotel sesong 12

Den dramaspekkede serien Paradise Hotel er nå tilbake der sterke diskusjoner og intriger leveres på løpende bånd. Naturligvis står de velkjente Paradise Hotel-elementene igjen, som Parsermoni, Pandoras eske og temauker – og med det kan vi forvente oss at deltagerne vil stilles ovenfor flere tøffe valg der tilliten settes på prøve.

Nye avsnitt mandag & onsdag. Viaplay slipper episodene straks etter klokken 08.00. Klikk her for å nå serien.

Paradise Hotel blir publisert på Viafree hver mandag og onsdag klokken 22.30. Siste episode slippes samtidig på alle kanaler (Viaplay, Viafree, TV3) kl. 22:30.