Pay Per View: Groves vs Eubank Jr

Den 17. februar stiller George Groves og Chris Eubank Junior for første gang mot hverandre – dette i en kamp om en plass i super-mellomvekt-finalen, hvor mektige Muhammad Ali Trophy tildeles vinneren.

Groves vil også forsvare sin WBA super-mellomvekt-tittel i denne fighten.

Klikk her for å bestille fighten Grover vs Eubank Jr!

Hvordan kjøper jeg fighten og hvordan ser jeg at jeg har tilgang til eventet?
Du kan kjøpe fighten på vår hjemmeside via en datamaskin. Trykk på den grønne knappen «Kjøp for 499 kr» på følgende side: https://viaplay.no/ppv. Du kan kontrollere at du får tilgang til fighten ved å trykke på avspillingsknappen. Hvis du har kjøpt fighten så dukker det opp en klokke som teller ned til bokseeventets start. Hvis du ikke har kjøpt fighten, vil du i stedet bli sendt til bestillingssiden for eventet.

Er fighten inkludert i pakken Viaplay Fighting, Sport eller Total?
Nei. Eventet tilbys kun som Pay-per-view. PPV-eventer er eksklusive og kan av rettighetsmessige årsaker ikke inkluderes i våre vanlige pakkeløsninger.

Trenger jeg en aktiv Viaplay-pakke for å se eventet?
Nei, for å bestille eventet trenger du ikke å ha et aktivt abonnement. Ved kjøpet registrerer du en brukerkonto, som du logger inn med på plattformen du ønsker å se fighten på.

Kan jeg se fighten igjen / hvor lenge kan den ses?
Du kan se på fighten så mange ganger du vil, i opptil 48 timer etter sendingstart. Etter 48 timer fjernes eventet fra sendeskjemaet.

Fighternes sendeskjema:

Gallaen starter kl. 20:00.

• Zach Parker vs. Adasat Rodriguez
  • Tommy Langford vs. Jack Arnfield
  • Ryan Walsh vs. Isaac Lowe
  • George Groves vs. Chris Eubank Jr