Prisjustering Viaplay Total

For å kunne tilby deg som kunde den beste mulige underholdningen, justeres nå prisen på din Viaplay Totalpakke. Den nye prisen begynner 25. februar og gjelder fra og med din første betaling etter den datoen. Mer informasjon om dine kommende betalinger finner du under «Kontooversikt» på viaplay.no. Abonnementet vil fortsette som vanlig til du sier opp pakken eller gjør endringer på tilbudet.

Hvordan gjør jeg endringer i abonnementet?
Logg inn på vår hjemmeside viaplay.no. Før musepekeren over navnet ditt oppe i høyre hjørne og velg «Kontooversikt» i menyen som kommer opp. Der kan du behandle dine kontoinnstillinger samt gjøre endringer på pakken din. Du kan lese mer om hvordan du gjør endringer på din konto her.

Våre pakker med sport:

• Viaplay Sport, 299 kr. I Viaplay Sport inngår samtlige sportseventer (eksklusiv PPV-event) samt serier.
  • Viaplay Total, 329 kr. I Viaplay total inngår alt innhold fra seksjonene Filmer, Serier og Barn samt alle sportseventer (eksklusiv PPV-event).

Som aktiv kunde kan du når som helst justere ditt innhold, og alle våre pakker er uten bindingstid og oppsigelsestid.