Prisregulering for din sport-pakke

Den 13. mars 2020 ble prisene på Viaplay Sport redusert til 119 kr/måned. Denne justeringen ble gjort på grunn av flertallet av avlyste/innstilte sportseventer og arrangement på grunn av koronapandemien. Vi er nå glad for at mye av sporten som Bundesliga, Super Liga og UFC er allerede i gang og F1 med flere starter snart opp igjen!

Hva betyr dette for meg som Viaplay Total-kunde?

Dette betyr at prisen vil returnere til den vanlige, Viaplay Total NOK 329/måneden, fra 15. juli. Hvis du har en pakke som ikke lenger selges, vil prisen gå tilbake til forrige normalpris.

Når skjer neste trekning?

Fra 15. juli 2020 vil prisen på din nåværende pakke gå tilbake til ordinær pris. Dette betyr at vi 15. juli 2020 vil belaste deg * en kostnad som dekker perioden fra 15. juli til neste ordinære faktureringsdato. Merk at trekningen som ble gjort 15. juli, vil være synlig på Kontooversikt nærmere 15. juli.

* Dette gjelder ikke deg som allerede har betalt full pris på Viaplay-pakken din fra 15. juni.

Hvor kan jeg finne de kommende trekkene?

Under Kontooversikt vil du finne mer informasjon om beløp og dato for kommende kostnader. Du finner dette ved å logge deg på Viaplay og klikke på «Min konto». Bemerk at trekningen som ble gjort 15. juli vil være synlig på Kontooversikt i løpet av første halvdel av juli.

Jeg betaler via iTunes, hva betyr dette for meg?

Fra 15. juli vil prisene gå tilbake til vanlige kostnader selv for de som betaler via iTunes. For mer informasjon om kommende kostnader, gå til Kontooversikt.

Hvordan gjør jeg endringer i pakken min?

For å finne ut hva betalingsdatoen din er, eller for å gjøre endringer i Viaplay-abonnementet, gå til Kontooversikt når du er logget inn på Viaplay. Hvis du ønsker å avbestille abonnementet ditt på Viaplay før endringen trer i kraft, må dette gjøres innen 12. juli.