Profiler

Endelig! Profiler! Nå har du muligheten til å ha din egen aktivitets liste som ikke forstyrrer andre seere, lagre dine egne favoritter uten å bli påvirket av andre i husholdningen, slik at barna bare får tilgang til passende titler for deres alder. Ikke bare det, nå kan du også krydre utseendet med morsomme profilbilder!

Har du ikke fått profiler enda? Funksjonen ruller ut fortløpende. Hold utkikk for kommende oppdateringer.

Hva skjer når profiler slippes ut?

Din nåværende konto vil få sin aller første profil. Ingenting å bekymre deg for! Dette vil gjøre det lettere for deg å ha din egen Fortsett å se -liste og ikke blande visningen med andre brukere. Hvis du vil opprette flere profiler, klikker du på din egen profil og legger til en ny. Du kan også velge ditt eget profilbilde for å gjøre dem mer personlige.

Hvordan lager jeg flere profiler?

Klikk på ditt eget navn når du er logget inn på Viaplay. Der kan du administrere dine nåværende profiler og legge til nye. På andre enheter kan du gå inn i menyen ved å klikke på de tre seksjonene som er oppe til venstre eller på profilknappen nederst til høyre. Du kan administrere profiler på en hvilken som helst enhet bortsett fra Apple TV, hvor du bare kan bytte mellom profiler.

Hvor mange profiler kan jeg opprette?

Du kan ha opptil 6 profiler.

Hvor mange strømmer kan jeg ha på samme tid?

Du kan streame med 2 enheter om gangen. Med mobilenheter kan du også laste ned mye materiale. Les mer om offline her.

Begrens visningen av profiler

Filtrer innhold som er upassende for de yngste, ved å opprette en barnprofil. Etter å ha opprettet en barnprofil, kan du velge å vise bare innholdet rettet mot barn under 7 år. Hvis du velger å ikke krysse dette alternativet, vil den profilen ha tilgang til alt i seksjonen Barn (opptil 12 år).

For et lite eldre barn kan du opprette en vanlig profil og velge å bare vise innhold som er egnet for unge opp til 15 år. For å begrense kjøp, les nedenfor.

Begrens kjøp på profiler

Unngå overraskelser og sett inn en kode på alle engangs kjøp (leie og kjøp av filmer og PPV-arrangementer). Koden gjelder for alle profiler og kan aktiveres via Min konto i nettleseren (klikk på navnet ditt i hjørnet til høyre). Hvis du har hatt foreldrekontroll aktivert, så før profiler kom, gjelder denne koden også for kjøp etter at profiler er på kontoen din.