Klager

Vi vil gjerne at du tar kontakt med oss om du opplever at tjenesten ikke lever opp til dine forventninger. Gjennom tilbakemeldinger fra våre kunder kan vi utvikles og forbedre oss. Klikke på den røde knappen «Kontakt oss» som du finner til høyre på siden.

Kunder kan alltid ta kontakt med Forbrukerrådet om man opplever problemer som ikke løses på et tilfredsstillende sett av bedriften. Dette gjelder selvfølgelig eventuelle problemer med Viaplay.

Om Forbrukerrådet velger å undersøke saken så vil Viaplay svare på henvendelsen og gi vårt syn på spørsmålet. Forbrukerrådets avgjørelse er en anbefaling. Les mer om dette her. Forbrukere kan også ta i bruk EU-kommisjonens nettplattform, klikk her.