Sommerkampanje for deg med Viaplay Total-pakken

I løpet av sommeren spanderer vi tre leiefilmer fra Viaplay. Hver verdikode sendes ut separat til din e-post, så hvis du ikke har takket ja til å motta våre utsendelser, kan du endre dette under «Kontooversikt»> «Min profil». Kodene er gyldige t.o.m 31. august 2019, og kan kun brukes en gang.

For å registrere verdikoden må du bruke en nettleser på en datamaskin (PC/Mac), alternativt via nettleserenmobil eller nettbrett. Velg film, fyll inn koden i ordreboksen og klikk på «Bruk«.  Etter at du har leid en film, dukker den opp under menyvalget «Kjøpte filmer», selv på plattformer hvor vi ikke tilbyr Lei & kjøp-kategorien. Filmen er tilgjengelig for deg i 48 timer, og du kan se den så mange ganger du vil.

Gå til lei & kjøp