Stjernemarkere filmer, serier og event

På Viaplay kan du stjernemarkere de filmene, seriene eller sportsarrangementene som du synes er spesielt bra eller vil huske å kikke på ved et senere tidspunkt. Innholdet du markerer finner du senere i menyen under Stjernemarkere på samtlige Viaplay-enheter.

Stjernemarkere ved å gå inn på siden for materialet, og klikke på den lille stjernen. Hvis du er logget inn i Viaplay-appen gjennom en mobil enhet, får du også en påminnelse 5 minutter før kampen starter hvis du valgte å stjernemarkere et sportsarrangement, forutsatt at du har varslinger slått på for Viaplay. Det er verdt å merke seg at det for øyeblikket ikke er mulig å stjernemarkere serier gjennom Apple TV.

Har du/skal du bestille en leie- eller kjøpefilm trenger du først å bestille og stjernemarkere innholdet på en plattform hvor vi tilbyr Lei & kjøp-seksjonen. På den måten dukker tittelen eller eventet opp i stjernemarkere-listen, selv på enheter hvor vi ikke tilbyr kjøp, for eksempel iPhone, iPad og Apple TV. Se hvilke enheter Lei & kjøp er tilgjengelig på her.

Man kan ikke stjernemarkere via menyvalget «BARN«. For å stjernemarkere barneinnholdet så kan du i stedet søke på en spesifikk tittel, alternativt gå via kategorien SERIER > Barneserier eller FILM > Barnefilmer.