Trenger du hjelp?

Søk i våre spørsmål og svar om Viaplay!

Du kan også lete iblandt Vanlige spørsmål & svar nedenfor.

Tilbakespoling og repriser

Gikk du glipp av et event i går og vil se det i etterkant?
Du kan enkelt spole tilbake igjen i tidligere sendinger. Eventene vil ligge tilgjengelige i 48 timer fra sendingens slutt. Klikk på «Se igjen» for å spille opp ønsket event. Om du ikke vil se sendingen fra starten, kan du spole fremover ved å dra markøren til valgfri plass i tidslinjen.

Tilbakespoling
Hvis du ser på et event som går Live så har du mulighet til å spole tilbake eventet til starten av sendingen(max. 4h). 
Hvis du gikk glipp av begynnelsen av en sending, men setter igang eventet og deretter spoler tilbake til sendingsstart for å se den i sin helhet, så kommer du til å kunne se ferdig eventet. Du blir altså ikke kastet ut om du allerede har startet sendingen. Om du derimot går ut av sendingen for å heller starte den senere når eventet ikke er live, så kommer du ikke til å finne sendingen lenger. Fordi den da ikke står i sendeskjemaet lenger.

Disse funksjonene finnes tilgjengelig på valgte plattformer. Les mer her

Når det kommer til NHL så får du tilgang til hele sesongens kamper i ettertid, og når du selv ønsker – perfekt for deg som ikke har mulighet til å ta del av nattsendingen av NHL. I dag har du mulighet til å få tilgang til NHL.TV gjennom PC og Mac. For mer informasjon vedrørende NHL.tv kan du klikke her.

Var denne artikkelen til hjelp? 32
Kontakt oss