Tilbakespoling og repriser

Gikk du glipp av et event i går og vil se det i etterkant?
Du kan enkelt spole tilbake igjen i tidligere sendinger igjennom PC/Mac, Samsung Smart TV, LG Smart TV 2018, Android TV, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast og smarttelefoner/nettbrett med Android/iOS. Eventene vil ligge tilgjengelige i 48 timer fra sendingens slutt. Klikk på «Se igjen» for å spille opp ønsket event. Om du ikke vil se sendingen fra starten, kan du spole fremover ved å dra markøren til valgfri plass i tidslinjen.

Tilbakespoling
Om du ser på et event som går Live så har du mulighet til å spole tilbake eventet til starten av sendingen. Denne funksjonen finnes tilgjengelig på følgende plattformer:

Datamaskin (PC/Mac)
Mobile plattformer (nettbrett, smart-telefoner med iOS/Android)
Xbox One*
Apple TV
LG Smart TV årsmodell 2018
LG Smart TV årsmodell 2012-2017*

* På Xbox One og LG Smart TV 2012-2017 tas sendingen bort fra sendeskjemaet når eventet slutter. Om du gikk glipp av begynnelsen av en sending, men setter igang eventet og deretter spoler tilbake til sendingsstart for å se den i sin helhet, så kommer du til å kunne se ferdig eventet. Du blir altså ikke kastet ut om du allerede har startet sendingen. Om du derimot går ut av sendingen for å heller starte den senere når eventet ikke er live, så kommer du ikke til å finne sendingen lenger. Fordi den da ikke står i sendeskjemaet lenger.

Når det kommer til NHL så får du tilgang til hele sesongens kamper i ettertid, og når du selv ønsker – perfekt for deg som ikke har mulighet til å ta del av nattsendingen av NHL. I dag har du mulighet til å få tilgang til NHL.TV gjennom PC og Mac. For mer informasjon vedrørende NHL.tv kan du klikke her.