Tilbakespoling og repriser

Gikk du glipp av et event i går og ønsker å se den i ettertid?
Med de fleste enheter kan du se tidligere sendinger i ettertid gjennom vår oversikt. Med de fleste enheter kan du se tilbake på tidligere sendinger 48 timer fra sendingslutt.

Spol tilbake direktesendinger
Vil du se et mål igjen eller gikk glipp av starten av en kamp? Med noen enheter har du muligheten til å spole tilbake en allerede direktesending. Obs! Bemerk at du kan spole tilbake maks. 4 timer. Vil du spole tilbake i mer enn fire timer, må du vente til sendingen er over og tilgjengelig som reprise.

Disse funksjonene finnes tilgjengelig på valgte plattformer. Les mer her

Når det kommer til NHL så får du tilgang til hele sesongens kamper i ettertid, og når du selv ønsker – perfekt for deg som ikke har mulighet til å ta del av nattsendingen av NHL. I dag har du mulighet til å få tilgang til NHL.TV gjennom PC og Mac. For mer informasjon vedrørende NHL.tv kan du klikke her.