Slik kan du se vårt innhold i Ultra HD 4K

Vi tester Ultra HD!

Vi tilbyr et visst innhold i Ultra HD 4K. Ultra HD 4K har 4 ganger høyere oppløsning enn våre filmer og serier i 1080p og er 9 ganger skarpere enn våre vanlige sportsendinger i 720p. Større oppløsning, flere fargenyanser, høyere bitrate – til sammen et helt nytt nivå av skarphet.

Hva behøves for å streame i Ultra HD 4K?

• Ultra HD TV
  • Internettilkobling med minst 25 Mbps (vi anbefaler 100 Mbps)
  • En av følgende enheter:
    ¤  Apple TV 4K
    ¤ Chromecast Ultra. Tilknyttet med nettverksabel samt innstilt på 50 Hz. Les hvordan du gjør dette her.
    ¤ Microsoft Edge nettleser. For å streame i 4K trengs det en HDMI-tilkobling som er kompatibel med HDCP 2.2 eller en innebygd skjerm som kan vise innhold i 4K, samt en 7. generasjons Intel Core-prosessor.

Ambisjonen er å i fremtiden kunne tilby Ultra HD 4K på så mange enheter som mulig. Ved forandringer eller nye tilføyelser kommer vi til å oppdatere denne siden.

Hvilket sportinnhold kan jeg se i Ultra HD 4K?
I vårt sendeskjema vil vi kunne tilby to ulike strømmer for utvalgte sendinger. En av strømmene vil være den ordinære sendingen som sendes ut i 720p, mens den andre sendingen vil være med «Ultra HD» og sendes da med hele Ultra HD 4K. Vi tilbyr utvalgte event fra følgende sporter og ligaer:

• Formel 1
  • Champions League

Hvilke filmer og serier kan jeg se i Ultra HD 4K?
Vi arbeider med å legge til mer innhold, samt gjøre det synlig på siden hvilke titler som er i Ultra HD 4K. Hold utkikk!

Akkurat nå tilbyr vi følgende titler i Ultra 4K(For øyeblikket ikke på AppleTV 4K):