Hvordan endrer jeg undertekst til Apple TV?

Det finnes to metoder for å få fram de undertekster du ønsker, avhengig av hvilken generasjon Apple TV du har. Begynn først og fremst med å starte avspillingen av en serie eller film.

Om du har sølvfarget fjernkontroll holder du bare inne den runde knappen i midten (Select) en kort stund, så vises tekstalternativene oppe i høyre hjørne.

Hvis du istedet har en fjernkontroll som ser ut slik, drar du fingeren nedover på berøringsflaten. Gå deretter til høyre og velg “Subtitles”. Der kan du aktivere ønsket teksting.

Visse serier og filmer har undertekster avstengt som standardvalg. I disse tilfellene er det bare å velge ønsket språk ved å følge instruksjonene ovenfor. Ditt valg av undertekster vil spares i fremtiden slik at du ikke behøver å endre dette hver gang du bruker tjenesten.