Undertekster via Airplay til Apple TV

Ved avspilling over Airplay aktiverer du teksting gjennom å holde ned Select-knappen (knappen nummer 5 på bilde nedenfor) på din Apple TV-fjernkontroll.

Velg så ønsket undertekst på din TV-skjerm.

Om det ikke dukker opp noen språk å velge, så har materialet enda ikke støtte for undertekster via Airplay. Vi legger til omtrent 800 nye undertekster i uka og begynner med de mest populære filmene og seriene først.

Er det en forhåndsvisning så kan det være at vi ikke har fått underteksten enda, iblant kan det ta noen dager innen vi får inn teksten, om den ikke kommer samtidligt som materialet.