Viaplay Fighting

Hvor finner man kommende event?
Noen dager før eventet blir sendt finner du eventet i sendeskjemaet. Du kan også aktivt velge kategorien “Boksing” eller “MMA” for å bare se disse eventene. Ta gjerne også en kikk på skjemaet her under.

I hvilken pakke inkluderes fighting-rettighetene?
Fighting er inkludert i pakken Viaplay Total. Du kan lese mer om hva som er inkludert i den pakken her. Noen få spesielle arrangementer per år vises kun som Pay Per View. På denne måten kan vi tilby eksklusive sportsarrangementer som et tillegg til vår ordinære sportsdekning. Les mer om PPV her.

Hvordan kan jeg se fightene i etterkant?
Gjennom PC/Mac, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s og smarttelefoner/nettbrett med iOS/Android kan du se eventet 48 timer etter sendingens start. Vi tilbyr også en tilbakespolingsfunksjon på visse enheter. Les mer om funksjonene ved å klikke her.

Du som har pakken Viaplay Total, har følgende å se frem til:

24. september Cage Warriors 114: Faiddine vs Shanks (MMA)
25. september Cage Warriors 115: Cartwright vs Fanny (MMA)
26. september Thorslund vs. Radovanovic (Sauerland)
26. september Cage Warriors 116: Jones vs Proctor (MMA)
27. september UFC 253: Adesanya vs. Costa (MMA)
04. oktober UFC Fight Night: Holm vs. Aldana (MMA)
10. oktober Cacace vs Woodstock / Williams vs. Robinson (Frank Warren)
11. oktober UFC Fight Night: Moraes vs. Sandhagen (MMA)
18. oktober UFC Fight Night: Ortega vs. Jung (MMA)
25. oktober UFC 254: Khabib vs. Gaethje (MMA)

Kommende pay-per-view event:

Skjemaet ovenfor er preliminært og oppdateres fortløpende med kommende kamper. Dere finner også eventet i vårt sendeskjema for sport: //viaplay.no/sport noen dager før eventet sendes.