Viaplay Fighting

Hvor finner man kommende event?
Noen dager før eventet blir sendt finner du eventet i sendeskjemaet. Du kan også aktivt velge kategorien “Boksing” eller “MMA” for å bare se disse eventene. Ta gjerne også en kikk på skjemaet her under.

I hvilken pakke inkluderes fighting-rettighetene?
Fighting er inkludert i pakkene Viaplay Sport og Viaplay Total. Du kan lese mer om hva som er inkludert i de respektive pakkene her. Noen få spesielle arrangementer per år vises kun som Pay Per View. På denne måten kan vi tilby eksklusive sportsarrangementer som et tillegg til vår ordinære sportsdekning. Les mer om PPV her.

Hvordan kan jeg se fightene i etterkant?
Gjennom PC/Mac, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s og smarttelefoner/nettbrett med iOS/Android kan du se eventet 48 timer etter sendingens start. Vi tilbyr også en tilbakespolingsfunksjon på visse enheter. Les mer om funksjonene ved å klikke her.

Du som har pakken Viaplay Sport eller Viaplay Total, har følgende å se frem til:

20. juli Whyte vs. Rivas (Matchroom)
21. juli UFC Fight Night: Dos Anjos vs. Edwards (MMA)
26. juli PFL 5 (MMA)
28. juli UFC 240: Holloway vs Edgar (MMA)
02. august ONE: Dawn of Heroes (One Championship)
02. august Fowler vs. Rose (Matchroom)
04. august UFC Fight Night: Covington vs. Lawler (MMA)
09. august PFL6 (MMA)
11. august
UFC Fight Night: Shevchenko vs. Carmouche (MMA)
16. august ONE: Dreams of Gold (One Championship)
18. august UFC 241: Cormier vs Miocic 2 (MMA)

Kommende pay-per-view event:

Skjemaet ovenfor er preliminært og oppdateres fortløpende med kommende kamper. Dere finner også eventet i vårt sendeskjema for sport: //viaplay.no/sport noen dager før eventet sendes.