Viaplay Fighting

Hvor finner man kommende event?
Noen dager før eventet blir sendt finner du eventet i sendeskjemaet. Du kan også aktivt velge kategorien “Boksing” eller “MMA” for å bare se disse eventene. Ta gjerne også en kikk på skjemaet her under.

I hvilken pakke inkluderes fighting-rettighetene?
Fighting er inkludert i pakken Viaplay Total. Du kan lese mer om hva som er inkludert i den pakken her. Noen få spesielle arrangementer per år vises kun som Pay Per View. På denne måten kan vi tilby eksklusive sportsarrangementer som et tillegg til vår ordinære sportsdekning. Les mer om PPV her.

Hvordan kan jeg se fightene i etterkant?
Gjennom PC/Mac, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s og smarttelefoner/nettbrett med iOS/Android kan du se eventet 48 timer etter sendingens start. Vi tilbyr også en tilbakespolingsfunksjon på visse enheter. Les mer om funksjonene ved å klikke her.

Du som har pakken Viaplay Total, har følgende å se frem til:

22. november ONE: Edge of Greatness
22. november Cage Warriors 11: Webb vs. Frederick (MMA)
23. november Copenhagen vs. Berlin (Boxning)
27. november Rankin vs. Berghult (Prize Boxing Promotions)
30. november Monte Carlo Showdown: Butaev vs. Besputin (Matchroom Boxing)
06. desember ONE: Mark of Greatness
07. desember Superior Challenge 20 (MMA)
08. desember UFC Fight Night: Overeem vs. Harris (MMA)
15. desember UFC 245: Usman vs. Covington (MMA)
21. desember UFC Fight Night: Ortega vs The Korean Zombie (MMA)

Kommende pay-per-view event:

07. desember PPV: Joshua vs. Ruiz 2

Skjemaet ovenfor er preliminært og oppdateres fortløpende med kommende kamper. Dere finner også eventet i vårt sendeskjema for sport: //viaplay.no/sport noen dager før eventet sendes.