Viaplay i utlandet

Du som norsk kunde kan benytte deg av Viaplay i hele EU slik som du gjør hjemme i Norge. Tjenesten fungerer akkurat likt som i Norge når det kommer til innhold, teknikk og funksjoner. Tenk på at kvaliteten på materialet kan variere, da den anpasser seg til nettverkets egenskap samt hastighet.

For deg som reiser utenfor EU, anbefaler vi å laste ned innholdet før du reiser ut av landet. Du kan lagre material offline på dine mobile enheter, som smarttelefonen eller nettbrettet.
Reiser du utenfor EU, anbefaler vi heller ikke å koble enheten opp mot et lokalt nettverk når du bruker Viaplay. Dette med tanke på at vi ikke har senderettigheter utenfor EU og dermed er det en mulighet for at du blir blokkert fra tjenesten eller at Viaplay-appen oppdateres automatisk. Da mister du lisensen for det nedlastede materialet under besøket ditt.