Viaplay på Apple TV

Gjennom vår app får du tilgang til populære TV-serier og filmer, i tillegg til fartsfylte sportsevent.

For å kunne komme i gang så starter du helt enkelt Apple TV:n og velger Viaplay, om du ikke finner alternativet så kan du lese mer i følgende artikkel: Jeg finner ikke Viaplay i min Apple TV.

Om du allerede er kunde hos oss er det bare å logge deg inn og begynne å se med en gang.

Har du ikke en konto så kan du skape en via Hvordan bestiller jeg Viaplay gjennom Apple TV?

Oppretter du en konto gjennom Apple TV så vil debiteringen skje via din AppleID*. Dine spørsmål angående abonnement slikt som endringer i ditt utvalg vil da bli håndtert gjennom iTunes. Du kan lese mer om hvordan du oppretter og kobler opp en AppleID til iTunes her.

Hvis du vil ha tilgang til en leiefilm, kjøpefilm eller et Pay Per View-event på din Apple TV, så må du først bestille og stjernemarkere filmen via en alternativ plattform, deretter finner du også den bestilte tittelen i din Apple TV.

*Kjøpe av pakke er kun tilgjengelig på Apple TV Generation 4 og nyere.