Vil du se Bundesliga? Les mer her.

Viaplay viser alle Bundesliga kamper live! Du kan se kampene med vår Medium-pakke, som du kan bestille her.

Om du for øyeblikket har vår serie og film pakke, les mer nedenfor om hvordan du kan oppgradere din pakke til Total.

Endre din pakke.

For å bytte pakke, velg Behandle pakke i menyen. Der har du mulighet til å avslutte ditt nåværende abonnement eller bytte til noe annet. Velger du å oppgradere pakken din, kommer endringen til å skje umiddelbart. Du får en automatisk refundering for de resterende dagene i pakken. Velger du å nedgradere/ velge en mindre pakke, vil endringen skje ved neste debiteringsdato.

Betaler du via iTunes, må endringene skje gjennom dem. Du må si opp ditt abonnement innen du starter et nytt. Les mer om hvordan du kansellerer pakken gjennom iTunes her.